středa 6. dubna 2016

#snidanesknihou




Zhruba před rokem jsem v rámci zaměstnání začala navštěvovat rekvalifikační kurz v Olomouci, aby ze mě byla řádná knihovnice. Každou středu jsem sedla na autobus a vyjela směr moravská metropole. Protože můj spoj byl v Olomouci skoro o hodinu dřív než mi začínalo vyučování, zvykla jsem si chodit do jedné malé restaurace na něco k jídlu a ranní dávku kofeinu. Abych se nenudila, měla jsem pokaždé u sebe něco ke čtení.

A tak se zrodil pravidelný projekt, jakýsi rituál snídání s knihou, kdy jsem na svém instagramu každou středu pod značkou #snidanesknihou zveřejňovala fotky toho, co právě snídám, s knihou, kterou právě čtu. Vzniklo tak několik desítek zajímavých fotografií mého jídelníčku a toho, co jsem za ten rok zvládla přečíst.




Toto je jen malý výběr. Na mém instagramu najdete pochopitelně fotografií víc a nejenom jídla a knih. Snad vás moje obrázky pobaví, potěší a inspiruje nejen k jídlu, ale třeba i ke čtení ;-)

6 komentářů:

  1. Páni, krásný neplánovaný projekt :) já pořád škudlím čas pro knihu, ale moc ho neukradnu. Možná bych to u snídaně taky mohla zkusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snídaně je jedna z mála klidných chvilek co za den mám tak proto to mám tak nějak propojeno :) ja už jde holt ve věku, kdy nemam volny čas a když ho chci, musím si ho udělat ;)

      Vymazat
  2. Krasné obrázky a úžasný nápad. Super! A dobrou chuť ke všem dalším snídaním :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad! :) Začíná mi připadat smutné, že moje snídaně jsou obvykle takové nefotogenické :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě to alespoň donutilo udělat si jednou v týdnu čas a připravit si hezkou snídani s knížkou ;-)

      Vymazat