neděle 23. března 2014

Recyklace



Aneb když knihovnice řeže do knížek. Dnes ještě takový malý, rychlý , lehce netradiční knižní příspěvek. Obrázky myslím netřeba komentovat. Ještě upozorňuji že knížky byly staré, začínaly plesnivět a opravdu opravdu neměly žádnou hodnotu a měly přijít do sběru.











11 komentářů:

  1. to je pěkný :) to by mě nenapadlo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavý nápad, už jsem to viděla někde na webu a na poličce mezi knihami to působí velice zajímavě :-) i když na to prostřižení té tvrdé desky to asi chce pořádně pevnou ruku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, inspirace byla z webu. Spíš než pevnou ruku to chce notnou dávku trpělivosti :-) Kytky mám v práci - v knihovně a moc jim to tam sluší :-)

      Vymazat
    2. to věřím :-) třeba bys mohla udělat další příspěvek, jak to máš zkrášlené v práci. určitě bych se ráda mrkla ;-)

      Vymazat
    3. No ke mě do práce se můžeš podívat kdykoli, stačí zadat na https://maps.google.cz/ prostějovskou knihovnu a můžeš se projít. Ale něco ti prozradím. Máme na půjčovně u dětského koutku obrovskýho plyšovýho Homera Simpsona :-) Nejde přehlídnout, je to zhruba metrovej plyšák. Tak schválně jestli ho tam najdeš ;-)

      Vymazat
    4. :D hezky! to bude asi zhruba jeho životní velikost, skoro... :-) je vidět, že tam máte opravdu dost dětí. nebo aspoň ten zelený stolek je tak typicky počmáraný od dětské ruky. nebo to je součást designu už od výrobce? :-)

      Vymazat
    5. No spíš k nám chodí půjčovat knížky hodně maminek na rodičáku a babiček a dědečků, takže dítka se na chvilku zabaví než si dospělí vyberou.V zápalu boje sice čmárají i mimo papír, ale s tím se tak nějak počítá :-) Jinak dětské oddělení máme úplně v jiné budově, tam mají zase vláček plný knížek a jiný vymoženosti :-) Každopádně Homer je miláček, sem tam si ho zajdu pomuchlat ;-)

      Vymazat
  3. Uf, je to pěkné, ale stále dávám přednost plesnivé knize před jakoukoli květinou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ráda jak knížky tak kytky, takže mi přišlo logické to spojit :-)

      Vymazat
  4. zajímavý nápad, myslím si ale, že já bych se k tomu neodhodlala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavý nápad, já to chápu u nás v knihovně byly taky knihy, které nikdo nechtěl a byly na odpis, tak co s nimi, člověk je zachrání a poslouží aspoň nějakému účelu, kdo by chtěl třeba číst plesnivé příspěvky o Marxismu :)

    OdpovědětVymazat