pátek 29. prosince 2017

Rok s Holkoumodrookatou



Rok se s rokem sešel a jak je zvykem, je na místě menší ohlédnutí za uplynulým obdobím. Co jsem tedy s Holkoumodrookatou za těch 365 dní zvládla?


V minulém roce jsem publikovala 80 článků, z toho 60 recenzí. Přečetla jsem skoro 20 000 stránek, uspořádala 2 soutěže a vytvořila kaleidocyrcle s motivem Harryho Pottera (kdo neví, co to je, může mrknout SEM).

Na jednu stranu se to může zdát jako málo, na stranu druhou je nutno dodat, že letošní rok mi v osobním životě moc nepřál. Kvůli plchovi jsem si zlomila dva hrudní obratle a celé léto proležela v korzetu s přáním, abych mohla na podzim chodit a neskončila na vozíku. Všechno naštěstí dobře dopadlo. Kosti srostly a svaly se taky už dostávají pomalu do kondice. Chodím, plavu, běhám, pařím na festivalech a hlavně zvládnu i tancovat. Sice to ještě není úplně ideální, ale věřím, že bude zase dobře, ne-li líp :-) 

Přestože jsem se na nějakou dobu odmlčela, navštívilo a četlo moje články přes 64,5 tisíce lidí, což je nějakých 5 tisíc návštěv měsíčně. Pro mě jsou tato čísla naprosto neuvěřitelná a hrozně moc za ně děkuji. 

Zvláštní poděkování patří i Markovi Svobodovi, který je vždy mým prvním čtenářem a kontroluje po mě překlepy a hrubky. Takže pokud najdete v textu nějakou tu chybičku, nemůžu za to já, může za to Marek ;-)

Protože konec roku má být veselý, mám pro vás speciální bonus. Tak nějak jsem před časem s holkami vzpomínala, jak jsme kdysi ujížděly na "harlekýnkách". Já je hltala vždycky v autobuse cestou do školy a spolu s mladými a krásnými hrdinkami prožívala jejich erotická dobrodružství. Přečíst si jednu po letech byl fakt zážitek. Lechtivé scény, při kterých jsem kdysi roztouženě vzdychala, mi najednou přišly naprosto k smíchu. Nejrůznější pitoreskní slovní obraty, které popisují samotný akt, lechtaly mou bránici tak, že jsem prostě musela sednout a natočit několik krátkých videí na instastories. Na krátká videa bylo plno kladných ohlasů a mě prostě bylo líto je vymazat.

A tak, pokud jste odvážní, můžete si pustit moji první a poslední vážně/nevážnou videorecenzi na knížku Dáreček od šéfa. Jen podotýkám, že video je nahráno mobilem, takže počítejte s mizernou kvalitou. Navíc ve videu zazní slovo "penis". Proto prosím  děti, mladistvé a ty které to pohoršuje, aby video přeskočili a navždy na něj zapomněli.






Na konci roku se sluší dát si nějaké předsevzetí. Blog Holkamodrookata původně vznikl jako takové dětské hřiště, na kterém jsem si mohla volně zkoušet, co všechno se dá na internetu vytvořit. Časem mě však začalo to moje dítko strašně bavit a dělat mi velkou radost. Pokaždé mě hrozně překvapí a potěší, když to moje "blbnutí" někoho nadchne, inspiruje. Je to děsně krásný pocit. A tak bych ráda nechala novoroční předsevzetí na vás, čtenářích. Napište mi, co by se vám líbilo. Víc soutěží? Víc článků? Nebo naopak - lezu vám něčím už na nervy?  Budu se těšit na všechny vaše komentáře a nápady ;-)


4 komentáře:

  1. Super přehled. Užila sis teda dost a ne jen to hezké. Tak hlavně nový rok jen v dobrém :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Věřím, že jsem si to zlé už odbyla a bude jen dobře ;-) měj hezký Nový rok :-)

      Vymazat
  2. Super článek, super video a jeden malý překlep, který kolegovi utekl. Tak schválně, najdeš ho? :-) Jinak blog je super, nic bych neměnila, nápady máš fantastické, ty zase s něčím novým přijdeš sama. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lajdák jeden, hned mu vyčiním :-D Překlepy jsem nakonec našla 2, tak doufám, že jeden z nich byl ten tvůj ;-) No už teď mám v hlavě pár nápadů, tak snad nezklamu ;-)

      Vymazat