sobota 24. ledna 2015

Lednový knižní sraz ve Zlíně

Loňský rok byl pro mě velice hektický. Nedostala jsem se na žádný knižní sraz a moc mě to mrzelo. Rozhodla jsem se tedy, že letos to musím napravit. Začala jsem knižním srazem ve Zlíně, který pořádala Aynarra Tulrgar a Cim Fam.





Abych v autě nejela sama, vzala jsem s sebou na výlet dvě moje skvělé potrhlé kamarádky a jejich úžasné holčičky. Cestou jsem je vyložila na jižních svazích a jala se hledat parkovací místo, které by bylo nejblíž cukrárny. A pak jsem se, světe div se, ztratila..... :-D Naštěstí mě našli a zachránili, takže jsem si mohla vychutnat příjemné odpoledne u kávy a dortíku s moc fajn bandou knihomilek :-)

Pořadatelky měli pro nás připraveny zákeřné soutěže, hry a kvízy.
























Mě osobně nejvíc šla osmisměrka, v ostatních disciplínách jsem lehce tápala, ale myslím, že jsem ostudu moc neudělala. Taky se mohutně fotilo a dokumentovalo na všechny strany :-D






















Dostali jsme taky plno úúúúžasných dárečků, které pro nás holky připravily. O něco jsem se podělila s kamarádkami, o něco mě obraly dětičky. Naštěstí i na mě pár věcí zůstalo ;-)














Jsem moc ráda, že jsem si mohla popovídat s podobně naladěnými lidmi, že jsem poznala nové tváře. Holky byly báječné, moc oceňuji jakou si daly práci s přípravou a vůbec s celou organizací. Díky všem za milou společnost, snad vám budu moct v budoucnu vaši pohostinnost oplatit.

5 komentářů:

  1. Nádhera :-). Srazy jsou skvělá věc :-)
    Zvu vás všechny na mou *giveaway* o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, sraz byl super, jsem ráda, že jsem se odhodlala jít :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme za vlídná slova i za společnost :)

    OdpovědětVymazat