čtvrtek 25. prosince 2014

Knižíšek

Letos jsem se zapojila do akce Knižíšek, kterou pořádala Suši. Svého knižíška jsem poctivě poslala začátkem prosince, balíček pro mě taky v pořádku došel. Dlouze jsem nad ním seděla a marně vzpomínala o které knížky jsem si to vlastně napsala.......... Věděla jsem, že tam byl Přízrak a Bridget Jonesová, ale ani na jednu z nich balíček nevypadal! A tak jsem to pustila z hlavy, balíček zašoupla na dno skříně aby nepokoušel a přestala na něj myslet.


No a pak nám do knihovny přišla nabídka na výhodnou koupi knih. Byl mezi nimi i Skleněný pokoj od Mawera. Evangelium podle Jidáše bylo super a navíc ta nádherná modrá obálka.... A tak jsem se rozhodla být sobec a koupit si jednou za uherský rok knížku. Jen tak, pro sebe, pro radost, protože se mi líbí a je krásná a protože ji zkrátka chci. Jenže...... 

Když mi pak došla, vzpomněla jsem si na kamarádku mého muže, která je architektka a žije v Brně a tohle by byl pro ni naprosto dokonalý dárek k vánocům. A tak se ve mě probudilo mé nesobecké já a Mawer udělal velkou radost někde jinde. Knížku jsem si půjčila v práci. Očtenou, odrbanou, ne tak krásnou.

Jaké pak bylo moje překvapení, když jsem našla nádherný voňavý nový Skleněný pokoj s úžasnou magnetickou záložkou a liščím přáním pod stromečkem! Naprosto dokonalý dárek a velká radost. 


Hrozně moc děkuji Elišce, za krásné přání a perfektní volbu. Tahle knížka je mi asi souzená a příští rok se snad konečně dostanu i na návštěvu vily Tugendhat. Hrozně moc mě láká swingový večer s promítáním, který tam pořádají, tak snad to klapne ;-)





4 komentáře:

  1. Teď trochu lituji, že jsem se Knižíška nezúčastnila :) Tak třeba příští rok. Krásný dáreček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, určitě do toho jdi, stojí to za to ;-) Fakt super nápad :-)

      Vymazat
  2. Příští rok bych se chtěla určitě zapojit !

    OdpovědětVymazat