středa 12. listopadu 2014

Přišla pošta!




Tak dnes se stal malý zázrak - Česká pošta nezklamala a doručila včas! Už jsem ani nedoufala, že balíček dorazí, ale stalo se a udělal mi obrovskou radost.Nějak před rokem jsem totiž v naší knihovně objevila knížku Čáp nejni kondor, kterou napsala písničkářka Radůza. Její muziku jsem znala, knížka byla pro mě novinka. Pustila jsem se do čtení a nemohla přestat. Byla jsem z ní nadšená. 


Když mě pak kamarádi pozvali na její koncert, neváhala jsem a knihu objednala. Jenže.... já hlava děravá nezodpovědná jsem si knížku koupila přes internet na poslední chvíli. A tak ještě včera ležela v Liberci a já trnula, jestli mi vůbec dojde. Poštovní bůh mi byl však nakloněn a tři hodiny před koncertem jsem si mohla balíček vyzvednout.


Nutno podotknout, že byl pečlivě zabalen a tak jsem rvala a rvala....


..... a rvala, až jsem vysvobodila tuhle krásku, společně s roztomilou záložkou s ovečkama. 


Mimochodem naše Alžběta má teď nového nepřítele č. 1 - bublinkovou folii :-)


A tak jsem vzala Radůzu na koncert. Sedla jsem si do lóže, popíjela bílé víno, poslouchala nádhernou muziku a byla blažená. Nakonec jsem se odhodlala a zašla si i pro podpis. 



Tímto bych chtěla moc a moc poděkovat Radůze a její kapele za kouzelný večer. A slibuju, že příště o citronu ani neceknu ;-)

10 komentářů:

  1. To je ta NEJDOKONALEJŠÍ záložka jakou jsem kdy v životě viděla!!!! Kde se dá sehnat! Životně nutně ji potřebuju!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ji dostala společně s knížkou z megaknihy.cz , takže stačí asi objednávat tam :-)

      Vymazat
  2. Ta záložka je fakt super! A chudáček Alžběta, žádná krabice, navíc zlofólie. A kde bude bydlet drak (či co se to tam minule usadilo)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky se mi líbí :-) No Alžbětka se folii drsně pomstila, byla po celém bytě :-D Drak bydlí v duplo domečku s princeznama, ten má jiný starosti sim tě ;-) Navíc teď malou chytlo origami, pořád mě nutí něco skládat. Onehdá jsem si na tebe vzpomněla, když jsem se lopotila s jednorožcem :-D

      Vymazat
  3. Tak o tom jsem vůbec nevěděla, že Radůza napsala knížku, poslouchám ji docela často v rádiu, které v práci posloucháme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, napsala. Jsou to povídky psané z pohledu malé holčičky, která tráví dětství u babičky a dědečka na vesnici. Moc hezký. Ještě napsala knížku pro děti O Mourince a Lojzíkovi :-)

      Vymazat
  4. Jůů neznám, vypadá to mooooc pěkně. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jsem nevěděla, že Radúza napsala knížku, tak jsem příjemně překvapená :) A ta záložka je vážně dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, napsala. Fakt je moc hezky napsaná, doporučuju ;-) O záložku se už strhnul boj, děti mi ji chtěli vzít, ale vyhrála jsem :-D

      Vymazat